Specialisten


Informatie en contactgegevens van experts voor vaststellen dyslexie en begeleiden van het dyslectisch kind:

 

Onderwijspraktijk Bloei helpt kinderen niet allen groeien, maar vooral opbloeien! Dit doen wij door het bieden van begeleiding voor kinderen en trainingen voor ouder, kind en onderwijsgevend personeel. U kunt ons vinden aan de Ramalaan 42 en u kunt ons bereiken op 896-2746 of via de mail: info@onderwijspraktijkbloei.sr Op  onze website vind u meer informatie.

——————————————————————————————————–

KOMPAS is een orthopedagogisch centrum dat een wegwijzer wil zijn voor ouders die zich zorgen maken over de ontwikkeling en het gedrag van hun kind. Als orthopedagogisch centrum onderzoeken en behandelen wij kinderen en begeleiden en adviseren hun ouders en eventueel andere opvoeders. Op die manier trachten wij te fungeren als kompas voor opvoeders van kinderen met problemen. Binnen Kompas werken twee orthopedagogen: Cindy Lalay-Cederburg en Liesa De Vriendt; en een kinder- en jeugdpsychologe: Meriam May, klik hier voor meer informatie

——————————————————————————————————–

Stichting Taalbrug heeft als doel kinderen in een vroeg stadium te begeleiden bij het lezen, spellen en rekenen. U kunt ons bereiken op het nummer: 864-628. Of u kunt ons mailen. Meer weten over ons, bezoek onze website.

——————————————————————————————————–

Wonderwijs leer begeleiding voor kinderen.

Ons adres: Schimmelpennickstraat
Telefoonnummer: 8790034
Email ons

——————————————————————————————————–

MinOWC Begeleidingsdienst